09.12.12

 Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, συναντήθηκαν την Τρίτη,4.12.12, στις 6 μ.μ., στο θέατρο ΑΛΦΑ και ενημερώθηκαν για τις ως τώρα δραστηριότητες της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής.

Ακολούθησαν προτάσεις όλων των μελών για τα επόμενα βήματα του Ε.Σ.και διεξοδική συζήτηση πάνω στα νέα δεδομένα της πολιτικοοικονομικής κατάστασης που διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με το μέγιστο Εθνικό θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Τονίστηκε ιδιαίτερα: Η εγγραφή πολλών νέων μελών. Η υιοθέτηση, επί τέλους, από όλα τα κόμματα της Βουλής όλων των αιτημάτων του Ε.Σ. Η παρουσία πλέον μέσα στο Κοινοβούλιο πολλών βουλευτών-μελών του Ε.Σ.. Η συνεργασία με το «Κίνημα για τη Ζωή», που έχει στόχο, σε παγκόσμιο επίπεδο, την ανάδειξη των κύριων υπευθύνων υποβάθμισης του ανθρώπινου παράγοντα. Και η κατάθεση ντοκουμέντων από τους επικεφαλής του Ιδρύματος του Γερμανού Δόκτορα Ραθ, που αποδεικνύουν ότι οι οφειλές της Γερμανίας, ένα μέρος τους, μπορεί να εξοφληθεί και από τις Γερμανικές φαρμακευτικές εταιρείες που από το 1936 μέχρι και το 1945,χρηματοδότησαν και συνεργάστηκαν στενά στον σχεδιασμό της ναζιστικής λαίλαπας. Και οι οποίες, μετά τον πόλεμο, πήραν τη μερίδα του λέοντος από τα αμερικάνικα δάνεια και ωφελήθηκαν, παίζοντας και τώρα ακόμη, πρώτο ρόλο, στην άρνηση εξόφλησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι βουλευτές-μέλη του Ε.Σ., αποδέχτηκαν τη μεγάλη πλέον ευθύνη τους στο μέγιστο αυτό εθνικό θέμα και υποσχέθηκαν ότι θα μεταφέρουν στη Βουλή, δυναμικά και όχι αναιμικά, τις θέσεις του Ε.Σ.

Τέλος εγκρίθηκε, ομόφωνα, το Ψήφισμα της γενικής συνέλευσης που εκφράζει τις νέες θέσεις και τη νέα στρατηγική και τακτική που θα ακολουθήσει το Ε.Σ., ώσπου να γίνει πρώτο Εθνικό θέμα στη Βουλή για να αρχίσει και να ολοκληρωθεί η εξόφληση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Ένα ψήφισμα ΙΣΤΟΡΙΚΟ που πρέπει να το μελετήσουν και να το υπογράψουν όχι μόνον όλοι οι Έλληνες και όλος απόδημος Ελληνισμός αλλά και οι ξένοι φίλοι μας, σε όλο τον κόσμο, που αγαπούν ειλικρινά την πατρίδα μας και συμπαραστέκονται, ανυπόκριτα, σ’αυτή τη μεγάλη Εθνική μας προσπάθεια.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, 8.12.12

Τελευταία ανανέωση ( 09.12.12 )

 

Print Friendly, PDF & Email