19.10.14

Ο αγώνας για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Απαιτεί γνώση, ετοιμότητα και ικανότητα. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να ενεργούν  με πληρότητα όποτε τίθεται το μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και να θέτουν  το ζήτημα ακαίρως , σε αναρμόδιες επιτροπές. Η Διεκδίκηση είναι σε κρίσιμο στάδιο και κάθε πράξη προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει aνα είναι οργανωμένη και σοβαρή.  Έχουμε πάρα πολλά να καταγγείλουμε για την κατάσταση στην οποία έφεραν την Πατρίδα και το Λαό μας  oι λαθεμένες ενέργειες πολλών προηγουμένων κυβερνήσεων.

Όχι ,όμως και γι’ αυτά που συνέβησαν προχθές στην αναρμόδια επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου  OΥΔΕΙΣ   Έλληνας  ευρωβουλευτής παρίστατο.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές συναντήθηκαν εχθές σε σύσκεψη που κάλεσε ο Μανώλης Γλέζος για τις γερμανικές οφειλές  και  το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Σκοπός μας δεν είναι να διχάσουμε καταγγέλλοντας τους πάντες ως εθνικούς μειοδότες.

Σκοπός μας είναι η Ενότητα και η Ομοψυχία του Λαού μας στον άξονα της διεκδίκησης.
Και,όλοι μαζί,να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία το δύσκολο αγώνα της ικανοποίησης  των δίκαιων αιτημάτων του Εθνικού μας Συμβουλίου
και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Αθήνα, 18.10.2014

 

Print Friendly, PDF & Email