22.06.08
Προς την Ομοσπονδία και όλες τις Ελληνικές Κοινότητες Γερμανίας

Αγαπητοί συμπατριώτες,

το Εθνικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα έχει κληθεί να πάρει μέρος το Φθινώπορο του 2001, μήνα Νοέμβριο, σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Darmstadt της Γερμανίας με θέμα τις γερμανικές οφειλές και το κατοχικό δάνειο καθώς και ό,τι άλλο έχει σχέση με το πρόβλημα αυτό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί αργότερα. Το ακριβές περιεχόμενο αποστέλλω συνημμένως. Θα ακολουθήσει εγκαιρη ειδοποίηση για όλα σχετικά.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπία του Εθνικού Συμβουλίου καθώς και προσωπικότητες από γερμανικής πλευράς.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να κοινητοποιηθείτε δραστήρια και αποφασιστικά για να οργανωθούν εκείνο το μήνα εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές της Γερμανίας, για να αξιοποιηθεί η παραμονή της αντιπροσωπίας του Εθνικού Συμβουλίου για το τόσο σοβαρό αυτό εθνικό θέμα.

Για μια ουσιαστική περιληπτική ενημέρωση σας αποστέλλουμε και ένα συνημμένο γράμμα του Μανόλη Γλέζου, προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου.

Η απόφασή μας είναι να κινητοποιήσουμε Έλληνες και Γερμανούς και να πιέσουμε την ελληνική και γερμανική κυβέρνηση να ανταποκριθούν στο σημαντικό για τους δύο λαούς θέμα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, Γίνετε συνδρομητές στο Ενημερωτικό Δελτίο του Εθνικού Συμβουλίου «Μνήμη και Χρέος»

Περιμένουμε την απάντησή σας .

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Μανόλης Γλέζος Δαμιανός Βασιλειάδης

Πρόεδρος Ύπεύθυνος Γερμανίας

Εθνικού Συμβουλίου Φαξ: 01 6533597

Οικ.: 01 6713526

Κιν.: 0944589993

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.08 )

 

Print Friendly, PDF & Email