Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Σας στέλνω τα τελευταία νέα μου.

Το πρώτο για το οποίο η αδελφή μου, Γεωργία, αλλά και εγώ αισθανόμαστε συγκίνηση και είναι μεγάλη τιμή για εμάς , ότι το 1ο Δημοτικό Σχολείο του Π. Φαλήρου (τόπος διαμονής του Λάκη Σάντα και της οικογένειας του ) θα δώσει την Τρίτη 30 Μαϊου 2023, – 82 χρόνια μετά την επέτειο της αφαίρεσης της Ναζιστικής Σημαίας κατοχής από΄την Ακρόπολη — την προσωνυμία Απόστολος Σάντας στο σχολείο.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί ο πατέρας μας αγαπούσε πολύ τα παιδιά (καθώς και τους νέους/νέες) και όποτε του δινόταν ευκαιρία και πρόσκληση πήγαινε και τους μιλούσε για τους αγώνες τη περίοδο της κατοχής…. Γυρνούσε στο σπίτι με ένα πλατύ χαμόγελο και ξανανιωμένος!

Όποιος/όποια από εσάς αγαπητοί μου, θέλετε να παραστείτε είστε προσκαλεσμένοι μας. ! Θα υπάρχει πρόγραμμα το οποίο θα γίνει από τα ίδια τα παιδιά. Ξεκινά στις 19.00 το απόγευμα. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται στην οδό Ναϊάδων 37 στην κορυφή μία ανηφόρας. (παίρνετε την παραλιακή λεωφ. Ποσειδώνος στο φανάρι Αγίου Αλεξάνδρου στρίβεται αριστερά και αφού βρείτε την άνοδο στο αριστερό σας χέρι οδό Ναϊάδων στρίβεται και στη κορυφή του δρόμου βρίσκεται το Σχολείο).

Φιλικά και συναγωνιστικά πάντα,
Αλεξάνδρα Σάντα

 

Το δεύτερο θεώρησα ότι είναι πιο εύκολο να σας στείλω το σήμα του Ρ/Σ της συνέντευξης για όποιον/α ενδιαφέρεται…  (ΣΣ: κάντε κλικ για να μεταφερθείτε στο ηχητικό)

 
Print Friendly, PDF & Email